RISBURGARE MED PULLED OUMPH!
Jättebra alternativ när man behöver byta ut hamburgarbrödet, tex vid glutenallergi.
Detta behövs till två burgare:
3 dl kokt kallt ris
3 msk potatismjöl
Salt
Peppar
Rapsolja
Blanda alla ingredienserna så att det går att forma fyra bollar.
Forma bollarna så att de ser ut som fyra hamburgerbröd.
Ta en stekpanna med lite rapsolja och stek dem på ganska hög värme, vänd några gånger och
lägg dem på en tallrik att svalna lite.
Nu är det bara att sätta ihop din burgare
Jag stekte upp pulled Oumph! Mitt nya favoritmärke.
De har flera olika sorter och smaker.
Du kan steka en hamburgare eller varför inte en fiskburgare i stället.
Använd tex ; sallad, majonäs, lök, pulled Oumph, dressing, tabasco, vitost mm
Det är bara fantasin som sätter gränser.
Smaklig måltid * Bon Appètit