RISBURGARE MED PULLED OUMPH!

 
 

Jättebra alternativ när man behöver byta ut hamburgarbrödet, tex vid glutenallergi.

Detta behövs till två burgare:

3 dl kokt kallt ris

3 msk potatismjöl

Salt

Peppar

Rapsolja

 

Blanda alla ingredienserna så att det går att forma fyra bollar.

Forma bollarna så att de ser ut som fyra hamburgerbröd.

Ta en stekpanna med lite rapsolja och stek dem på ganska hög värme, vänd några gånger och

lägg dem på en tallrik  att svalna  lite.

 

Nu är det bara att sätta ihop din burgare

Jag stekte upp pulled Oumph! Mitt nya favoritmärke.

De har flera olika sorter och smaker.

Du kan steka en hamburgare eller varför inte en fiskburgare i stället.

 

Använd tex ; sallad, majonäs, lök, pulled Oumph, dressing, tabasco, vitost mm

Det är bara fantasin som sätter gränser.

Smaklig måltid * Bon Appètit 

RECEPT | glutenfri, hamburgare, healthy, lök, majonäs, mayonaise, nyttigt, oumph!, potatismjöl, pulled, riceburger, ris, risbröd, risburgare, sallad, vegan, veganskt, vegetarian, vegetarisk | |
Upp