ROM MUFFINS MED TOPPING

 

DETTA BEHÖVER DU:

200 GR SMÖR

200 GR LJUS CHOKLAD

4 ÄGG

1 DL SOCKER

2 MSK ROM ELLER 1 MSK ROMAROM

1 MSK VANILJ EXTRAKT

2.5 DL MJÖL

1 TSK BAKPULVER

 

GÖR SÅ HÄR:

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER.

SMÄLT SMÖRET OCH CHOKLADEN I ETT VATTENBAD OCH LÅT DET SVALNA.

VISPA ÄGG OCH SOCKER PORÖST OCH TILLSÄTT VANILJEXTRAKT, MJÖL, BAKPULVER OCH ROM.

BLANDA I SMÖR- OCH CHOKLADSMETEN.

TA FRAM EN PLÅT MED MUFFINSFORMAR, CA 24 ST. GRÄDDA I CA: 15 MIN.

TILL TOPPING ANVÄNDE JAG Dr. Oetker´s Cup Cake Topping.

MAN KAN TILLSÄTTA VALFRI SMAK OCH FÄRG NÄR MAN VISPAR IHOP DEN.

 

 
DESSA AROMER FÖR BAKNING KÖPTE JAG PÅ LIDL, DE ÄR SUPERBRA OCH BILLIGA.
 
 
 OM DU INTE ANVÄNDER JÄTTEMYCKET TOPPING PÅ VARJE MUFFINS, SÅ RÄCKER PÅSEN TILL 24ST.
RECEPT | ROMAROM, RUM, SPRINKLES, baka, bake, bakelse, chocolate, cupcake, delicous, fredagsmys, frosting, kaka, muffins, recept, rom, strössel | | Kommentera |
Upp